Vi kan tilby et brett utvalg av markiser, persienner og screens for utvendig bruk.

Markiser har vært den mest brukte solskjerming frem til våre dager. Det finnes tallrike varianter og kvaliteter. Markisene kan styres manuelt eller helautomatisk av forhåndsprogrammerte sensorer som tar hensyn til sol og vindstyrke. Markiser kan tilpasses de fleste vindusløsninger og finnes i utførelser og farger som kan tilpasses de fleste bygg.


Utvendige persienner er en effektiv og i tillegg den mest estetiske form for utvendig solskjerming. Når persiennene ikke er i bruk er de skjult i kassetter som kan tilpasses byggets farge. De blir da en naturlig del av fasaden. Det finnes mange løsninger som kan tilpasses de flestes behov. av

Utvendige persienner utføres i spesialherdet aluminium, og leveres i to forskjellige lamellbredder, 50 og 80 mm. Persiennene kan betjenes manuelt, manuelt med motor, eller helautomatisk ved hjelp av forhåndsinnstilt automatikk, vind og sol sensorer.

Våre persienner er produsert for å tåle norsk klima med store variasjoner i temperatur, fuktighet og vind. Persienner leveres i 50 og 80 mm bredder. Den utvendige rullgardinen kan anvendes overalt, hvor kravet er effektiv solavskjerming og hvor plassforholdene er små eller hvor kravene til produktets volum skal være minst mulig.